Monturen

Mode en vakmanschap gaan samen bij Van Ringh Optiek

Het kiezen van het juiste montuur is niet gemakkelijk. Een bril bepaalt in belangrijke mate hoe u er (elke dag weer) uit ziet. Bovendien kiest u een montuur vaak voor een langere tijd. Wij geven u daarom graag professionele begeleiding bij het kiezen van het juiste montuur. Wij kijken daarbij niet alleen naar kleur en vorm maar houden ook rekening met de technische eisen waar een montuur aan moet voldoen. Dit alles op basis van uw eigen wensen.

Bij ons vindt u monturen van zowel bekende merken als monturen van unieke, maar minder bekende merken. Daarnaast vindt u bij ons monturen in verschillende prijsklassen. Op deze manier kan iedereen bij ons terecht voor het juiste montuur.

Uiteraard hebben wij ook een ruim aanbod van kindermonturen. Kom vrijblijvend eens langs om onze collectie te bekijken.

Vergoeding van uw zorgverzekeraar

De vergoeding voor monturen, glazen en contactlenzen is per verzekeringsmaatschappij verschillend. Klik hier voor een compleet overzicht van alle maatschappijen.

Onze merken

OWP, Bloomdale, Exalto, Morel Koali, Morel OGA, Morel Lightex, charmant, Oxibis, Rodenstock, Lunor, Vingino, Silhouette, Lamarca,  J.F.Rey,  C Zone,  Lunor,  Porsche,  Eschenbach,  De stijl,  Henry Julliën en Imago.